aurinkovuori trail center ajokauden avaus VAPPUNA 1.5. klo 10 - 16

 

Heitä picnic-kori maastopyöräsi kyytiin ja tule avaamaan kesän ajokautta Aurinkovuori trail centerin alamäkireiteille Asikkalaan! Neljän reitin valikoimasta löytyy hauskaa ajettavaa kaiken ikäisille ja tasoisille maastopyöräilyn ystäville. Alarinteen tapahtuma-alue on mainio paikka viettää picniciä ajamisen ohessa seuraten muiden ajamista ja picnicin huipentumana ajettavaa vappukisailun finaalia.

 

Picnicille ja reiteille on vapaa pääsy. Tervetuloa!

 

SAAPUMINEN

 

Paras tapa saapua paikalle on tietenkin pyöräillen. Autolla saapuville käytössä on trail centerin pysäköintialue (P1). Suurikokoisilla ajoneuvoilla ja yksin saapuville suositellaan pysäköintiin Kivistön konehallin pihaa (P2) Jyväskyläntien eteläpuolella. Pitäkää kulkuväylät hallin oville avoinna. Myös Saitantien varteen voi pysäköidä.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Picnic-alueen laidalla on muutama "drive-in-picnic" paikka retkeilyautolla saapuville jotka haluavat viettää picniciä retkeilyauton kanssa. Älä siis varaa vähäisiä pysäköintialueita picnicpöydille! Ota yhteys järjestäjään 040 7243935 mielellään WhatsApp viestillä jos tällaiselle kiinnostaa.

 

 

VAPPUKISAILU

 

Trail Ahead Oy järjestää picnicin oheisohjelmana rennon vappukisailun, jossa pääset kellottamaan reittejä FreeLap -ajanottolaitteistolla. Kellotukset alkavat klo 10:00 ja päättyvät klo 15:00. Kisailuun ilmoittaudutaan paikan päällä ja voit itse valita kuinka monta kellotuslaskua ajat.

 

Osallistumismaksu määräytyy laskujen määrän mukaan: 3 € / kellotuslasku, 10 € / neljä kellotuslaskua. Maksutapana käteinen tai Mobile Pay (040 7243935).

 

Kisailussa on kaksi sarjaa:

 

Pro-sarjassa kellotetaan vaativaa Äkkijyrkkä DH- / enduroreittiä (musta, experttitason reitti). 10 nopeinta kellottajaa pääsee finaaliin, joka ajetaan klo 15:30 picnicin huipentavana tapahtumana samalla Äkkijyrkkä -reitillä. Finaalilaskun kellotus on finaaliin päässeille maksuton. Finaalin kolme nopeinta palkitaan vappuisilla palkinnoilla.

 

Joyride-sarjassa kellotetaan keskihaastavaa Aurinkorinne -reittiä (punainen, paikoin haastava). Tule testaamaan vauhtiasi ja haasta kaverisi kisailuun! Joyride-sarjassa ei ole erillistä finaalia ja sarjan osallistujien kesken arvotaan palkintoja kellotusten päätyttyä n. klo 15:10. Arvontapalkinnon saaminen edellyttää paikalla oloa arvonnan aikaan.

 

Molempien sarjojen ajat ja tulokset ovat nähtävillä maalipaikalla sekä tapahtuman jälkeen tällä nettisivulla. Osallistuminen tapahtuu omalla vakuutusturvalla ja vastuulla, järjestäjä ei ole vakuuttanut osallistujia.

Molemmat radat ovat kellotusten aikana vapaasti kaikkien ajettavissa, finaalin aikana Äkkijyrkkä -reitti on varattu vain finaalin kellotuksiin. Helppo Sunshine reggae rata on koko päivän vapaasti ajettavissa eikä sillä ole kellotuksia.

 

Vappukisailun aikataulu:

10:00            Ilmoittautuminen ja kellotus aukeaa

15:00            Kellotus päättyy

15:10            Pro-sarjan finalisteille kellotuschippien jako, Joyride-sarjan palkintoarvonta.

15:30            Pro-sarjan finaalilaskut Äkkijyrkkä -reitillä (reitti suljettu 15:20 - 15:45)

15:45            Pro-sarjan palkintojenjako

 

TERVETULOA PICNICILLE JA NAUTTIMAAN HAUSKASTA MAASTOPYÖRÄILYPÄIVÄSTÄ!

 

Katso lisätiedot reiteistä ja saapumisohjeet Outdooractivesta!

 

 

aurinkovuoren vappupicnic  1.5.