referenssejä

 

Aurinkovuori Trail Center, Asikkala

Kolmen alamäkireitin, nousureitin ja parkkipaikkojen muodostama reitistö kuntalaisten ja vierailijoiden vapaaseen käyttöön. Trail Ahead vastasi suunnittelusta, konetyön ohjauksesta, viimeistelyrakentamisesta, opasteiden suunnittelusta ja tuki tilaajaa luvitusprosessissa. Toteutettu syksy 2020 - kesä 2022.

Tilaajana Asikkalan kunta.

 

 

 

 

 

Mielakka Bike Park, Kouvola

Hissikeskuksessa toimivan Bike Parkin reitistön päivitys kesäkauteen 2022. Konsepti-, rakenne- ja projektisuunnittelu ja toteutuksen valvonta. Tavoitteena tehdä reitistöstä selkeämpi ja laajempaa käyttäjäryhmää houkutteleva. Lisäksi Trail Ahead Oy toteutti mattohissin rinteeseen uuden "Lasten bike parkin".  Toteutus huhti-toukokuussa ja lisänä uuden reitin suunnittelu ja toteutus kesäkuussa 2022. Tilaajana Mielakan rinnekeskus Oy.

 

Mielakka palkittiin SHKY ry:n Vuoden bike park 2022 arvonimellä. Reittien kehitys oli yksi valintaperusteista: "Raatia ilahdutti etenkin uusi monipuolinen harjoittelualue sekä reitistön järjestely entistä selkeämmäksi, sujuvammaksi ja turvallisemmaksi." Lue lisää valinnasta: SHKY

 

 

 

Vierumäen urheiluopisto, Heinola.

Talvimaastopyöräilyreitin suunnittelu ja toteutustyöt talvikaudelle 2021 - 2022. Trail Ahead vastasi 5,2 km koneellisesti hoidetun reitin suunnittelusta, raivaamisesta sekä opasteiden suunnittelusta ja pystytyksestä.

 

Lisäksi Trail Ahead on auttanut Vierumäen Urheiluopistoa lukuisissa maastopyöräilyn kehittämiseen liittyvissä aiheissa, kuten vuokraamon ja tarjottavien palvelujen suunnittelussa. Trail Ahead tuotti urheiluopistolle retkeilyreitistön viitoitussuunnitelman vuonna 2022 ja hoiti uusien opasteiden asennuksen. 

Tilaajana Suomen Urheiluopisto Oy, Vierumäki.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

parempia maastopyöräilykokemuksia

 

Laadukkaasti toteutettu maastopyöräilyreitti antaa pyöräilijälle elämyksen joka jää mieleen. Trail Ahead Oy on luonnonolosuhteeseen rakennettujen reitistöjen suunnittelun ja toteuttamisen asiantuntija.