ASIKKALAN KUNTA
Aurinkovuori Trail Center

Kolmen alamäkipyöräilyreitin, nousureitin ja parkkipaikkojen muodostama reitistö kuntalaisten ja vierailijoiden vapaaseen käyttöön. Trail Ahead vastasi suunnittelusta, konetyön ohjauksesta, viimeistelyrakentamisesta, opasteiden suunnittelusta ja tuki tilaajaa luvitusprosessissa.

Toteutettu syksy 2020 - kesä 2022. Reitti avattiin juhannukseksi 2022.
Lisätiedot: Outdooractive

parempia maastopyöräilykokemuksia

 

Laadukkaasti toteutettu maastopyöräilyreitti antaa pyöräilijälle elämyksen joka jää mieleen. Trail Ahead Oy on luonnonolosuhteeseen rakennettujen reitistöjen suunnittelun ja toteuttamisen asiantuntija.

ELLIVUORI BIKE PARK, SASTAMALA

Hissipyöräilykeskukseen uuden reitin suunnittelu- ja toteutus kesälle 2023. Keskuksesta puuttui helposti lähestyttävä aloittelijoille sopiva reitti. Konseptisuunnittelussa kartoitettiin vaihtoehdot tällaisen reitin toteuttamiselle ja kartoituksen pohjalta toteutettiin sinisen graden flow-reitti rinteeseen.

 

Trail Ahead Oy hoiti konsepti-, rakenne- ja projektisuunnittelun, konetyön ohjauksen, viimeistelyrakentamisen, ylläpitosuunnitelman laadinta.

 

Reitti avattiin aikataulussa keskuksen avajaisiin 3.6.2023.

Lisätiedot: Ellivuori Bike Park

SUOMEN URHEILUOPISTO, VIERUMÄKI

 

 

ILKANKURUN FLOW-REITISTÖ

 

Trail Ahead Oy konseptoi, suunnitteli ja toteutti reitistökokonaisuuden asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Reitistö sisältää n. 2 km koneellisesti rakennettua flow-reittiä ja 350 m luonnonpohjaista teknisempää reittiä.

Lisätiedot: www.vierumaki.fi

 

 

TALVIPYÖRÄILYREITTI

REITISTÖN OPASTUSSUUNNITELMA

 

Talvimaastopyöräilyreitin suunnittelu ja toteutustyöt talvikaudelle 2021 - 2022. Trail Ahead vastasi 5,2 km koneellisesti hoidetun reitin suunnittelusta, raivaamisesta sekä opasteiden suunnittelusta ja pystytyksestä.

 

Ulkoilureitistön opastussuunnittelma 2022 ja opasteiden asennus.

 

Lisäksi Trail Ahead on auttanut Vierumäen Urheiluopistoa lukuisissa maastopyöräilyn kehittämiseen liittyvissä aiheissa, kuten vuokraamon ja tarjottavien palvelujen suunnittelussa.

Mielakka Bike Park, Kouvola

Hissipyöräilykeskuksen reitistön uudelleensuunnittelu ja -rakennus kesäkauteen 2022. Lasten bike parkin suunnittelu ja toteutus 2022 sekä 2023. Kahden bike park radan uudistukset kaudelle 2023.

 

Konsepti-, rakenne- ja projektisuunnittelu ja toteutukseen osallistuminen työnjohdon ja valvonnan, sekä itse toteutustyön osalta.

 

Mielakka palkittiin SHKY ry:n Vuoden bike park 2022 arvonimellä. Reittien kehitys oli yksi valintaperusteista: "Raatia ilahdutti etenkin uusi monipuolinen harjoittelualue sekä reitistön järjestely entistä selkeämmäksi, sujuvammaksi ja turvallisemmaksi." Lue lisää valinnasta: SHKY

referenssejä

HIRVENSALMEN KUNTA

HIRVENSALMEN MAASTOPYÖRÄILYREITTI

Kunnallisen maastopyöräilyreitin suunnittelun ja toteuttamisen kokonaisuus. Reitin kohderyhmänä kunnan asukkaat sekä kesäasukkaat. N. 12 km reitti yhdistää kuntakeskuksen palvelut mielenkiintoisiin retkeilykohteisiin sekä maastopyöräoptimoituun n. 2 km mittaiseen reittiä varten rakennettuun osuuteen.

 

Projektiin kuului kaikki konseptisuunnittelusta viimeistelyyn. Reittiä varten rakennettu 2 km polkuosuus rakennettiin luonnonmukaisesti paikalta löytyvistä materiaaleista osin koneellisesti, osin käsityökaluin. Reitti avattiin kesäkuun lopussa 2023.